ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΕΠ

– Για χρόνια το Καλλιμάρμαρο δεν παρήγαγε ΑΕΠ. Όμως, εδώ και 3 περίπου χρόνια έχει μπει περιμετρικά στα 20 μέτρα μια αλυσίδα. Αν θέλει κανείς να πλησιάσει για να δει ή για να φωτογραφήσει το στάδιο από πιο κοντά, πρέπει να πληρώσει εισιτήριο.

P1040755
Αλλά επειδή με 3,00 EUR / άτομο δεν φαίνεται να γίνεται προκοπή, πάμε για δραστικότερη αξιοποίηση με παραχώρηση σε ξένη επενδυτική εταιρεία που θα διοργανώνει “πολιτισμικά δρώμενα”.

 

 

– Για χρόνια το απέναντι κείμενο γυμναστήριο του Φωκιανού ήταν ελεύθερα προσβάσιμο και γεμάτο από κόσμο τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα
Πρόσφατα ανακαινίστηκε και απέκτησε γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 που μπορεί κανείς να το ενοικιάσει προς 60,00 EUR / ώρα τις καθημερινές και 80,00 τα Σαββατοκύριακα. Τώρα παράγει κι αυτό ΑΕΠ.

P1040756

 

 

 

 

 

 

– Αν το Ελληνικό γινόταν μητροπολιτικό πάρκο δεν θα παρήγαγε τίποτε μετρήσιμο. Αν το αξιοποιήσει ο Λάτσης θα συμβάλλει στο ΑΕΠ κι αυτό.

Γενικότερα, ο,τι είναι ελεύθερο δεν συμβάλει στην ανάκαμψη, ενώ ότι περιφράσσεται την απογειώνει. Κοντά στην περίφραξη του δημόσιου χώρου, να ένας τρόπος να γίνει για κάποιους προσοδοφόρα και η περίφραξη των ανθρώπων:  Σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας θα ανατεθεί η φύλαξη μεταναστών και ειδικών κρατουμένων.

Για το ΑΕΠ ρε γαμώτο….

Advertisements
This entry was posted in Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις, Οικονομικά Άρθρα and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s